23 Ocak 2016 Cumartesi

Japon Masajıyla Ameliyatsız yüz germe

Ben de sizin gibi hep merak ediyordum, japonların cildi neden pürüzsüz? Neden hiç sarkma ve kırışıklık yok? Ne yapıyorlar da ciltleri gergin diye hep düşünüyordum. Bir japonla konuşurken gözlerim hep kaz ayağı var mı, gıdık sarkmış mı diye yüzlerini inceleyerek sohbet ediyorum. Ama inanın 50 yaş altında bir karışıklık olmaz mı ya? Nasıl bir DNA nasıl bir uygulama yapıyorlar da adamlar bizim gibi kırışmıyor. Öğrenmem gerekliydi tüm bunları:)

Bu aralar yüzüme takmış bulunmaktayım:)
Çarşı'da gördüğüm tüm kozmetikcilere uğruyorum.
İlgimi çeken kremler, cilt temizleme ürünleri, maskeler, aklınıza ne gelirse alıyorum.
Bir masajcı'ya girdim, yüz masajı yaptırdım.
Yüzümün rengi değişti resmen ve evde uygulamam için bu masaj teknikleri yazan kâğıtı verdiler.
Haftada bir masaj salonu, her gün de evde sabah yüz temizlemeden sonra bu tekniği uyguluyorum.
En az 5 yaş geriye gitti cildim. Tonik ve  kremler aldım.
Sabah ve akşam günde iki kere yapmam gerekmiş.


Biz Türkler de ne uğraşırız yaaaa:) neysem yaptım bir hafta 10 gün falan. Ama cidden cildim bebek cildi gibi oldu. Aynadan kendime baktıkça bakasım geliyor :p
Bu masajı uygulamak için cildinize uygun bir masaj yağı veya kremi kullanmalısınız. Kuru cilt üzerinde denerseniz cildinizde tahriş oluşabilir. Benim cildim normal cilt olduğu için herhangi bir masaj yağını veya kremini kullanabiliyorum.

Tamam adamların ırkından gelen bir güzellikmiş ama bir de Japon yüz masaj teknikleri de çok faydalıymış. Bir kaç kez farklı masaj salonlarına gitmeye başladım ve her gittiğim masör bu fotoğraftaki teknikleri uyguluyordu bana. Bende uzun bir süre bu tekniğe sadık kaldım ve hiç erinmeden aynı şekilde sürdürdüm. İnanır mısınız yüzümdeki ince kırışıklıklar ve sarkmalar yok oldu! Fotoğraftan bakarak anlamadım diyenler olursa sizler için YouTube kanalımda uygulamalı bir vlog çekebilirim:)

2 yorum:

  1. Masaj tekniklerinin yazılı oldugu kağıdı bizimle paylaşabilir misiniz? Nasıl masaj yapmamız gerekiyor?

    YanıtlaSil

Duygularını bizimle paylaşmak ister misin

Youtube Kanalima Abone Olun

Sosyal Medya Kanallarimdan da Beni Takip eddebilirsiniz